Få betongulv i dit nye badeværelse

Betongulv kommer hastigt til Danmark. Faktisk er der her allerede. Mange har valgt at få det. Specielt i denne tid, hvor så mange danskere får nyt badeværelse, ser vi flere og flere betongulv. Og det er med god grund. For mulighederne er rigtig mange, når du har et betongulv.

Inden vi kommer så langt, får du her serveret et super argument for, hvorfor du også skal have det.

Det er nemt. Faktisk kan du gøre det selv, men det vil nok være dumt. Da det er badeværelse du ønsker betongulvet i, skal du nemlig vide en hel del om reglerne og kravene til vådrum. Når det er sagt, kan du finde en masse, der kan hjælpe dig. Vær dog opmærksom, du skal finde et team, der har en certificeret VVS’er og en murer, der kan sit kram. De hænger ikke på træerne. Det ville være rigtig synd, hvis dit badeværelse blev ødelagt fordi, du ville spare nogle tusinde kroner.

 

Råt eller epoxy

Du kan vælge om du vil have råt betongulv eller en mere ren og eksklusiv løsning, nemlig epoxy. Epoxy er dyrest. Råt betongulv er utrolig flot. Det er dog ikke det mest optimale til badeværelse. Mange vælger at få det slippet. Hvis du gør det, så vil det være helt perfekt.

Epoxy er maling. Først bliver betongulvet lagt. Herefter slipper man det, og så skal malingen på. Ingen af disse trin kan du gøre selv, hvorfor det kan blive rigtig dyrt. Malingen er heller ikke billig. Den er rigtig dyr, og det kræver faktisk et certifikat at male epoxy, da det er ætsende.

 

Overvej gulvvarme, nu hvor du er i gang

Gulvvarme er næsten et must, når du vil have nyt badeværelse. Hvis du ikke har det i forvejen, vil du elske at få varme under fødderne. Specielt om vinteren. Det koster selvfølgelig lidt ekstra – også i strøm – men det er faktisk ikke meget.

Hvis du vil have gulvvarme, så husk:

  • Du skal kunne kontrollere varmen og kunne skrue op og ned

 

Fejlagtige antagelser om betongulv

Det er hverken hårdt eller koldt. Betongulv er slidstærk, selvfølgelig, men ikke hårdt at gå på. Specielt hvis du får det slebet, vil du opleve en forskel. Og hvis du derefter maler epoxy på, vil du aldrig tænke på det.

Priserne for sådan et projekt, kan ingen spå om. Det kommer an på alt. Den mindste detalje vil kunne påvirke prisen. Få badeværelse priser gennem Badmodul. Det vil være en god ide, ja, det vil.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *